O nas

O venere

O Venere

Podjetje VENERE se nahaja v očarljivem obmorskem mestecu Izola, kjer je čutiti močno povezanost z morjem in naravo. Zato ne preseneča, da se je naša proizvodnja usmerila v kakovostne, udobne in naravne materiale, ki kljubujejo soncu, vetru in robatim skalam. Vsako sezono, naši oblikovalci ustvarijo široko paleto kreativnih oblačil in modnih dodatkov, v katera je vtkan pridih sredozemsko - alpskega okolja. Vztrajen razvoj in spremljanje trendov se zrcali v vsakem našem izdelku s ciljem, da zadovoljimo željam in potrebam ter presežemo pričakovanja najzahtevnejših potrošnikov.

Zgodovina

Zgodovina

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1996, gradimo na tradiciji in skrbi za ohranjanje okolja. Tekom let nas je visoka motiviranost in popolna predanost postavila v sam vrh dobaviteljev v regiji in širše tudi izven EU. Naše izdelke lahko najdete na policah specializiranih trgovin z oblačili in v ponudbi mednarodnih trgovskih verig.

Poslanstvo

Poslanstvo

Naš moto je: »Ne izdelujemo le oblačil, temveč ustvarjamo življenski slog.« 

Naša paleta izdelkov vključuje pletena in bombažna oblačila ter modne dodatke za otroke vseh starosti in za odrasle. Udobne, trendovske in kakovostne sezonske kolekcije, katere ustvarjajo naši lastni oblikovalci, pokrivajo oblačila tako za vsak dan kot za šport in rekreacijo. Na željo strank lahko nadgradimo in personaliziramo katerikoli izdelek iz naše ponudbe. Zadovoljstvo naših partnerjev in kupcev je osnovno vodilo našega podjetja. Zato so naša oblačila, izdelana iz naravnih materialov, proizvedena z modernimi in okolju prijaznimi tehnološkimi postopki.

Vizija

Vizija

Nadaljevati želimo v zastavljeni smeri. Z našimi oblikovalci in izkušenimi strokovnjaki želimo še naprej ustvarjati kakovostne in udobne kreacije v sožitju z naravo. Stremimo k cilju, da še bolj okrepimo našo prisotnost na JV evropskih trgih ter da naše poslovanje razširimo na nove trge, znotraj in zunaj EU.

Materiali

Materiali

Vsi materiali, ki jih uporabljamo, so skrbno izbrani, vsem pa je skupna visoka kakovost in naravni izvor. Strankam so na voljo naše barvne katre, ki jih vsako leto glede na trende, izboljšujemo in obnavljamo.

kakovost

Kakovost

Za zagotavljanje kakovosti skrbi posebej usposobljen oddelek, osredotočen na proces. Spremlja in ocenjuje tekstilne izdelke, oblačila in dodatke v fazi priprave, med proizvodnjo in po koncu proizvodnje. Zagotavljanje kakovosti se osredotoča na proizvodni proces, ne le na oceno končnega izdelka.

Naši certifikati

Certifikati

Imamo certifikate za izdelavo oblačil iz organskih materialov GOTS in OEKO-TEX®, ki potrošnikom zagotavlja konkurenčno prednost in najvišjo stopnjo zaščite, zavezanost k odličnosti, zanesljivosti in korak bližje k trajnostnem razvoju. Po želji poskrbimo tudi za pridobljeno certifikacijsko oznako Bureau Veritas.